Kiitos Urbaser

Vi tackar Urbaser Finland för att ha valt CBI som rapporteringslösning och därmed blivit Binovis första kund utanför Sveriges gränser. För drygt ett år sedan började Urbaser Sverige att använda CBI och nu välkomnar vi även Finland till familjen.

Åter på Di Controller

För andra året i rad kommer vi att delta på Di Controller. Kom förbi och prata med oss och hör hur vi kan hjälpa er till en mycket bättre uppföljning och planering. #dicontroller

CBI på djupet

Torsdag 13/2 välkomnar vi våra anmälda deltagare till en kostnadsfri utbildning i CBI. Denna gång kommer fokus ligga på att bygga egna dashboards.

CBI + Revent = Sant

1958 uppfann Revent den första stickugnen, 2019 fick vi äran att presentera Revent som användare av CBI, varmt välkomna!

Om Revent International
Det började redan på 1950-talet och sedan dess har Revent blivit den stickugnstillverkare som sålt mest i världen med representation i fler än 50 länder i Europa, Asien, Oceanien, Afrika, Mellanöstern och Nordamerika. Läs mer på www.revent.se.

CBI växlar upp med Mabi

Vi tackar för förtroendet och välkomnar Mabi som valt att använda CBI som verktyg för budget och verksamhetsuppföljning.

Om Mabi Hyrbilar
Mabi Hyrbilar ingår i Hedin Bilkoncernen och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag och bedriver idag biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer. Läs mer på www.mabi.se.

Höstens kickoff gick utför

Vi på Binovi älskar att cykla i vardagen, så vi knäppte på hjälm och skydd och utför bar det av i utmanande och roliga downhill banor i Sälen. Vissa av oss provade även att cykla uppför…

@bondegatan

Nu har vi landat i vårt nya kontor mitt på Södermalm. Nyfiken? Kom över och träffa oss över en fika och få en visning av CBI.

Urbaser igång med CBI

Vi är glada att en viktig aktör i samhället valt att använda CBI som lösning för verksamhetsuppföljning.

Om Urbaser AB
Urbaser AB har sitt moderbolag i Spanien och koncernen är den tredje största leverantören av miljötjänster i Europa. De har även jämförbara verksamheter i Asien, Nordafrika och Sydamerika. I Sverige är de en av de ledande privata aktörerna inom insamling- och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag.

Green Cargo väljer Cumulus BI

Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik väljer Cumulus BI som plattform för budget, prognos och månadsrapportering.

Om Green Cargo
Green Cargo kör cirka 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed cirka 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. Med 1 900 anställda, 360 lok och 5 000 vagnar erbjuder de miljömärkta dörr-till-dörr-transporter till 270 platser i Sverige och Norge och med partners når de tusentals orter i Europa.

Välkommen ATA

ATA Hill & Smith AB väljer Cumulus BI som lösning för budget, prognos och resultatuppföljning.

Om ATA
ATA har nära 50 års erfarenhet av trafiksäkerhet och vägarbetsutrustning. Vare sig det handlar om ett vägmärke, trafikanordningsplaner, fordonsutrustning eller vägräcken så har ATA lösningarna. Läs mer på www.ata.se.

Träffa oss på Di Controller

Den 19 mars kommer vi att vara utställare på Di Controller. Kom dit och träffa oss så berättar vi hur Cumulus BI kan underlätta och effektivisera din vardag. Läs mer och anmäl dig till Di Controller.

Uppdatering av Cumulus BI

Master Data
Vi har infört möjlighet att underhålla master data genom import av Excel eller text-filer.

Dashboards och rapporter
Vi har även ett flertal förbättringar kring dashboards och rapporter.

  • Ny funktion som vi kallar för beräknade parametrar. Denna funktion gör att det blir mycket enklare att bygga rapporter som filtrerar på till exempel ”10 största projekten vi driver just nu”, eller ”Alla kunder som omsätter mer än X kronor”.
  • Möjlighet att formatera belopp i ”miljoner kronor”.
  • Stöd för att växla mellan korta och långa rubriker (till exempel Januari 2018 -> Jan).

För CBI-administratören
För er som ibland lägger till eller ändrar  beräkningar och datavärden har vi infört så att förändringar automatiskt publiceras (tidigare behövdes en explicit publicering). Färre klick = trevligare arbete.

Stöd för nya MDX-funktioner i CBI
Beräkningar i CBI baseras på formelspråket MDX. Vi har lagt till stöd för ett flertal nya funktioner vilket gör att vi nu stödjer ännu fler typer av nyckeltal, beräkningar och affärsregler.

Och det självklara. Utöver ovanstående har vi även vässat på såväl prestanda som stabilitet i lösningen.

Ekenhuset väljer CBI

Vi är stolta över att Ekenhuset väljer Cumulus BI som system för rapportering, uppföljning, budget och prognos.

Om Ekenhuset
Ekenhuset är hantverksföretaget som hjälper företag och myndigheter med alla typer av golvarbeten. Ekenhuset är specialister inom golvläggning, golvslipning, plattsättning, golvavjämning samt mindre fuktsaneringar. Ekenhuset har arbetat på Stockholmsmarknaden sedan 1968 och har idag 150 medarbetare.

#utbrytarhövdingar

Tänk er ett trångt mörkt utrymme där samarbete betyder allt för att kunna bryta sig ut och nå Valhall. Vi var där, vi gjorde det och dessutom på månadens rekordtid. Tack Exit Games för en kul utmaning.

Vi släpper Cumulus BI 1.7

I Cumulus BI 1.7 inkluderar vi vår nya lättanvända editor för formler och beräkningar. Nu är det enklare än någonsin att skapa anpassade nyckeltal och affärsregler.

Utvecklare

Är du på hugget? Vi söker en full stack utvecklare med erfarenhet av webbutveckling, ReactJS, Redux, Python eller Django Rest Framework. Läs mer…

Cumulus BI och Power BI

Använder ni också Power BI? Vill ni komplettera med ett kraftfullt verktyg för bättre finansiell planering som dessutom har stöd för arbetsflöden, affärsregler och master data-hantering? Anmäl er i så fall till frukostseminarium 29:e maj som vi håller tillsammans med våra vänner på B3IT.

Binovi @Vemdalen

Denna vinter tar vackra Vemdalen emot oss för konferens och fantastisk skidåkning. Kvällarna avrundas med gemensam matlagning, tv-spel och quadrocopter race… vi kan annat än bara koda 

Vi släpper Cumulus BI 1.6

I Cumulus BI 1.6 lanserar vi vår modul för master data-hantering. Dessutom passar vi på att införa massor av förbättringar i resten av Cumulus BI, bland annat förbättrad dashboard-designer och förbättrad hantering av notifieringar. Nu jobbar vi vidare mot version 1.7 av Cumulus BI.