Areim

Vi är glada att kunna meddela att Areim valt Cumulus BI som verktyg för budget, prognos och uppföljning.

Om Areim

Areim är en oberoende nordisk fondförvaltare och fastighetsägare som erbjuder fondförvaltning, fastighetsutveckling och rådgivning. Areim strävar efter att ge kommande generationer en bättre framtid, att vårda relationer och att leverera avkastning till sina investerare. Läs mer på areim.se

Fogdaröd

Binovi välkomnar Fogdaröd som nya användare av Cumulus BI.

Om Fogdaröd

Fogdaröd har en 100-årig vårdtradition bakom sig. Företaget ägs och drivs av Föreningen Fogdaröd omsorg, vård & utbildning, en ekonomisk förening, där varje krona återinvesteras i verksamheterna. Idag har företag cirka 350 anställda, vilket gör dem till den näst största arbetsgivaren i kommunen, efter Höörs kommun. Läs mer på fogdarod.se

BRA

Tack och välkommen BRA som nya användare av Cumulus BI.

Om BRA

BRA är ett svenskt flygbolag med Stockholm Bromma Airport som huvudflygplats. BRA är Sveriges största inrikesflyg sett till antal flyglinjer och har Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI. Flygbolaget ägs av det svenska investmentbolaget Braganza och AMF. Läs mer på flygbra.se

Reledo

Vi välkomnar Reledo som användare av Cumulus BI för budget, prognos och uppföljning.

Om Reledo

Reledo erbjuder helhetslösningar inom facility management och består av flertalet entreprenörsdrivna bolag inom områden som arbetar med allt från lokalvård, catering och bemanning. Läs mer på reledo.se

Green Deer

Vi tackar Green Deer som valt CBI som verktyg för budget, prognos och uppföljning.

Om Green Deer

Green Deer erbjuder maskiner och utrustning inom bland annat lantbruk, golf och grönytor, samt produkter och utrustning från andra leverantörer. De har idag cirka 300 anställda och flertalet anläggningar utspridda runt landet. Läs mer på greendeer.se

Corteco

Vi är stolta att Corteco valt CBI för rapportering och uppföljning.

Om Corteco

Corteco är en partner för fastighetsägare i hållbar renovering av fastigheters yttre skal. Corteco skapades i juli 2022 av Celero Capital genom förvärv av flera specialistföretag som samlat kan erbjuda en helhetslösning för renovering och underhåll av fastigheters yttre skal. Läs mer på corteco.nu

Cumulus BI på Webhallen

Vi är glada att kunna meddela att Webhallen har valt Cumulus BI för uppföljning och planering.

Om Webhallen

Webhallen Sverige AB som koncept grundades 1999 i en liten lägenhet i centrala Stockholm och har på kort tid vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets, spel och film. Läs mer på webhallen.com

Välkommen Österlens folkhögskola

Vi välkomnar Österlens folkhögskola som nya användare av Cumulus BI.

Om Österlens folkhögskola

Österlens folkhögskola grundades år 1907 och är placerad i samhället Tomelilla. Skolan erbjuder bland annat utbildningar inom spelutveckling, språk och musik. Läs mer på osterlen.fhsk.se

Azelio

Vi välkomnar Azelio som valt Cumulus BI som verktyg för uppföljning, budget och prognos.

Om Azelio
Azelio är ett svenskt företag som arbetar med lösningar för lagring av förnybar energi. Azelio har huvudkontor i Göteborg och jobbar med hela världen som marknad. Läs mer på azelio.com

Plantagen

CBI växer utanför Sverige och tackar Plantagen som valt CBI för sin budget- och prognosprocess.

Om Plantagen
Den första Plantagenbutiken öppnade i Norge för lite mer än 35 år sedan. Idag är de 2400 anställda och finns på mer än 130 platser runt om i Norden. Läs mer på plantagen.se.

Välkommen B3

Tack och välkommen B3 som användare av CBI för rullande prognos och budgetarbete.

Om B3
B3 hjälper företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformering och verksamhetsutveckling. B3 är strategisk partner till flera av Sveriges större företag och organisationer och finns på 11 orter i Sverige och Polen. Läs mer på b3.se.

Opus igång med CBI

Vi välkomnar Opus som nya användare av CBI för verksamhetsuppföljning, budgetering och planering.

Om Opus Bilprovning
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag och finns på 94 platser i landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Nära två miljoner fordon besiktas om året i Sverige. Läs mer på opus.se.

Partneravtal med SystemPartner

Vi välkomnar SystemPartner som partner till Binovi och ser fram emot kommande samarbete. SystemPartner kommer tillsammans med Binovi, inom ramen för detta samarbete erbjuda Cumulus BI till sina kunder. I och med detta samarbete får Binovi en starkare närvaro i Västsverige och Norge.

Om SystemPartner
SystemPartner hjälper företag med enkla och prisvärda programvaror, inklusive support, konsultation och integration. Läs mer på systempartner.se.

Välkommen Formpipe

Vi tackar och välkomnar Formpipe för att ha valt att använda CBI för budget, prognos samt månadsrapportering.

Om Formpipe
Formpipe kombinerar en lokal närvaro med global räckvidd, med över 500 kunder inom offentlig sektor i Sverige och Danmark och över 5000 kunder inom den privata sektorn världen över. De har hjälpt att digitalisera branscher och kan informationshantering i alla dess steg. Läs mer på www.formpipe.com.

Binovi hjälper VNV Global

Binovi har levererat en lösning baserat på Cumulus BI som effektiviserar processer kring rapportering och uppföljning till VNV Global.

Om VNV Global
VNV investerar i växande teknikföretag med potential att bli globala ledare. Med mer än 20 års erfarenhet brinner VNV för att förvandla visionära affärsidéer till framgångsrika företag.

Kiitos Urbaser

Vi tackar Urbaser Finland för att ha valt CBI som rapporteringslösning och därmed blivit Binovis första kund utanför Sveriges gränser. För drygt ett år sedan började Urbaser Sverige att använda CBI och nu välkomnar vi även Finland till familjen.

Åter på Di Controller

För andra året i rad kommer vi att delta på Di Controller. Kom förbi och prata med oss och hör hur vi kan hjälpa er till en mycket bättre uppföljning och planering. #dicontroller

CBI på djupet

Torsdag 13/2 välkomnar vi våra anmälda deltagare till en kostnadsfri utbildning i CBI. Denna gång kommer fokus ligga på att bygga egna dashboards.

CBI + Revent = Sant

1958 uppfann Revent den första stickugnen, 2019 fick vi äran att presentera Revent som användare av CBI, varmt välkomna!

Om Revent International
Det började redan på 1950-talet och sedan dess har Revent blivit den stickugnstillverkare som sålt mest i världen med representation i fler än 50 länder i Europa, Asien, Oceanien, Afrika, Mellanöstern och Nordamerika. Läs mer på www.revent.se.

CBI växlar upp med Mabi

Vi tackar för förtroendet och välkomnar Mabi som valt att använda CBI som verktyg för budget och verksamhetsuppföljning.

Om Mabi Hyrbilar
Mabi Hyrbilar ingår i Hedin Bilkoncernen och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag och bedriver idag biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer. Läs mer på www.mabi.se.

Höstens kickoff gick utför

Vi på Binovi älskar att cykla i vardagen, så vi knäppte på hjälm och skydd och utför bar det av i utmanande och roliga downhill banor i Sälen. Vissa av oss provade även att cykla uppför…

@bondegatan

Nu har vi landat i vårt nya kontor mitt på Södermalm. Nyfiken? Kom över och träffa oss över en fika och få en visning av CBI.

Urbaser igång med CBI

Vi är glada att en viktig aktör i samhället valt att använda CBI som lösning för verksamhetsuppföljning.

Om Urbaser AB
Urbaser AB har sitt moderbolag i Spanien och koncernen är den tredje största leverantören av miljötjänster i Europa. De har även jämförbara verksamheter i Asien, Nordafrika och Sydamerika. I Sverige är de en av de ledande privata aktörerna inom insamling- och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag.

Green Cargo väljer Cumulus BI

Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik väljer Cumulus BI som plattform för budget, prognos och månadsrapportering.

Om Green Cargo
Green Cargo kör cirka 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed cirka 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. Med 1 900 anställda, 360 lok och 5 000 vagnar erbjuder de miljömärkta dörr-till-dörr-transporter till 270 platser i Sverige och Norge och med partners når de tusentals orter i Europa.

Välkommen ATA

ATA Hill & Smith AB väljer Cumulus BI som lösning för budget, prognos och resultatuppföljning.

Om ATA
ATA har nära 50 års erfarenhet av trafiksäkerhet och vägarbetsutrustning. Vare sig det handlar om ett vägmärke, trafikanordningsplaner, fordonsutrustning eller vägräcken så har ATA lösningarna. Läs mer på www.ata.se.

Träffa oss på Di Controller

Den 19 mars kommer vi att vara utställare på Di Controller. Kom dit och träffa oss så berättar vi hur Cumulus BI kan underlätta och effektivisera din vardag. Läs mer och anmäl dig till Di Controller.

Uppdatering av Cumulus BI

Master Data
Vi har infört möjlighet att underhålla master data genom import av Excel eller text-filer.

Dashboards och rapporter
Vi har även ett flertal förbättringar kring dashboards och rapporter.

  • Ny funktion som vi kallar för beräknade parametrar. Denna funktion gör att det blir mycket enklare att bygga rapporter som filtrerar på till exempel ”10 största projekten vi driver just nu”, eller ”Alla kunder som omsätter mer än X kronor”.
  • Möjlighet att formatera belopp i ”miljoner kronor”.
  • Stöd för att växla mellan korta och långa rubriker (till exempel Januari 2018 -> Jan).

För CBI-administratören
För er som ibland lägger till eller ändrar  beräkningar och datavärden har vi infört så att förändringar automatiskt publiceras (tidigare behövdes en explicit publicering). Färre klick = trevligare arbete.

Stöd för nya MDX-funktioner i CBI
Beräkningar i CBI baseras på formelspråket MDX. Vi har lagt till stöd för ett flertal nya funktioner vilket gör att vi nu stödjer ännu fler typer av nyckeltal, beräkningar och affärsregler.

Och det självklara. Utöver ovanstående har vi även vässat på såväl prestanda som stabilitet i lösningen.

Ekenhuset väljer CBI

Vi är stolta över att Ekenhuset väljer Cumulus BI som system för rapportering, uppföljning, budget och prognos.

Om Ekenhuset
Ekenhuset är hantverksföretaget som hjälper företag och myndigheter med alla typer av golvarbeten. Ekenhuset är specialister inom golvläggning, golvslipning, plattsättning, golvavjämning samt mindre fuktsaneringar. Ekenhuset har arbetat på Stockholmsmarknaden sedan 1968 och har idag 150 medarbetare.

#utbrytarhövdingar

Tänk er ett trångt mörkt utrymme där samarbete betyder allt för att kunna bryta sig ut och nå Valhall. Vi var där, vi gjorde det och dessutom på månadens rekordtid. Tack Exit Games för en kul utmaning.

Vi släpper Cumulus BI 1.7

I Cumulus BI 1.7 inkluderar vi vår nya lättanvända editor för formler och beräkningar. Nu är det enklare än någonsin att skapa anpassade nyckeltal och affärsregler.

Utvecklare

Är du på hugget? Vi söker en full stack utvecklare med erfarenhet av webbutveckling, ReactJS, Redux, Python eller Django Rest Framework. Läs mer…

Cumulus BI och Power BI

Använder ni också Power BI? Vill ni komplettera med ett kraftfullt verktyg för bättre finansiell planering som dessutom har stöd för arbetsflöden, affärsregler och master data-hantering? Anmäl er i så fall till frukostseminarium 29:e maj som vi håller tillsammans med våra vänner på B3IT.

Binovi @Vemdalen

Denna vinter tar vackra Vemdalen emot oss för konferens och fantastisk skidåkning. Kvällarna avrundas med gemensam matlagning, tv-spel och quadrocopter race… vi kan annat än bara koda 

Vi släpper Cumulus BI 1.6

I Cumulus BI 1.6 lanserar vi vår modul för master data-hantering. Dessutom passar vi på att införa massor av förbättringar i resten av Cumulus BI, bland annat förbättrad dashboard-designer och förbättrad hantering av notifieringar. Nu jobbar vi vidare mot version 1.7 av Cumulus BI.