Cumulus BI på Webhallen

Vi är glada att kunna meddela att Webhallen har valt Cumulus BI för uppföljning och planering.

Om Webhallen

Webhallen Sverige AB som koncept grundades 1999 i en liten lägenhet i centrala Stockholm och har på kort tid vuxit till att idag vara en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, hemelektronik, gadgets, spel och film. Läs mer på webhallen.com

Azelio

Vi välkomnar Azelio som valt Cumulus BI som verktyg för uppföljning, budget och prognos.

Om Azelio
Azelio är ett svenskt företag som arbetar med lösningar för lagring av förnybar energi. Azelio har huvudkontor i Göteborg och jobbar med hela världen som marknad. Läs mer på azelio.com

Plantagen

CBI växer utanför Sverige och tackar Plantagen som valt CBI för sin budget- och prognosprocess.

Om Plantagen
Den första Plantagenbutiken öppnade i Norge för lite mer än 35 år sedan. Idag är de 2400 anställda och finns på mer än 130 platser runt om i Norden. Läs mer på plantagen.se.

Välkommen B3

Tack och välkommen B3 som användare av CBI för rullande prognos och budgetarbete.

Om B3
B3 hjälper företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformering och verksamhetsutveckling. B3 är strategisk partner till flera av Sveriges större företag och organisationer och finns på 11 orter i Sverige och Polen. Läs mer på b3.se.

Opus igång med CBI

Vi välkomnar Opus som nya användare av CBI för verksamhetsuppföljning, budgetering och planering.

Om Opus Bilprovning
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag och finns på 94 platser i landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Nära två miljoner fordon besiktas om året i Sverige. Läs mer på opus.se.

Partneravtal med SystemPartner

Vi välkomnar SystemPartner som partner till Binovi och ser fram emot kommande samarbete. SystemPartner kommer tillsammans med Binovi, inom ramen för detta samarbete erbjuda Cumulus BI till sina kunder. I och med detta samarbete får Binovi en starkare närvaro i Västsverige och Norge.

Om SystemPartner
SystemPartner hjälper företag med enkla och prisvärda programvaror, inklusive support, konsultation och integration. Läs mer på systempartner.se.

Välkommen Formpipe

Vi tackar och välkomnar Formpipe för att ha valt att använda CBI för budget, prognos samt månadsrapportering.

Om Formpipe
Formpipe kombinerar en lokal närvaro med global räckvidd, med över 500 kunder inom offentlig sektor i Sverige och Danmark och över 5000 kunder inom den privata sektorn världen över. De har hjälpt att digitalisera branscher och kan informationshantering i alla dess steg. Läs mer på www.formpipe.com.

Binovi hjälper VNV Global

Binovi har levererat en lösning baserat på Cumulus BI som effektiviserar processer kring rapportering och uppföljning till VNV Global.

Om VNV Global
VNV investerar i växande teknikföretag med potential att bli globala ledare. Med mer än 20 års erfarenhet brinner VNV för att förvandla visionära affärsidéer till framgångsrika företag.

Kiitos Urbaser

Vi tackar Urbaser Finland för att ha valt CBI som rapporteringslösning och därmed blivit Binovis första kund utanför Sveriges gränser. För drygt ett år sedan började Urbaser Sverige att använda CBI och nu välkomnar vi även Finland till familjen.

Åter på Di Controller

För andra året i rad kommer vi att delta på Di Controller. Kom förbi och prata med oss och hör hur vi kan hjälpa er till en mycket bättre uppföljning och planering. #dicontroller

CBI på djupet

Torsdag 13/2 välkomnar vi våra anmälda deltagare till en kostnadsfri utbildning i CBI. Denna gång kommer fokus ligga på att bygga egna dashboards.

CBI + Revent = Sant

1958 uppfann Revent den första stickugnen, 2019 fick vi äran att presentera Revent som användare av CBI, varmt välkomna!

Om Revent International
Det började redan på 1950-talet och sedan dess har Revent blivit den stickugnstillverkare som sålt mest i världen med representation i fler än 50 länder i Europa, Asien, Oceanien, Afrika, Mellanöstern och Nordamerika. Läs mer på www.revent.se.

CBI växlar upp med Mabi

Vi tackar för förtroendet och välkomnar Mabi som valt att använda CBI som verktyg för budget och verksamhetsuppföljning.

Om Mabi Hyrbilar
Mabi Hyrbilar ingår i Hedin Bilkoncernen och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag och bedriver idag biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer. Läs mer på www.mabi.se.

Höstens kickoff gick utför

Vi på Binovi älskar att cykla i vardagen, så vi knäppte på hjälm och skydd och utför bar det av i utmanande och roliga downhill banor i Sälen. Vissa av oss provade även att cykla uppför…

@bondegatan

Nu har vi landat i vårt nya kontor mitt på Södermalm. Nyfiken? Kom över och träffa oss över en fika och få en visning av CBI.

Urbaser igång med CBI

Vi är glada att en viktig aktör i samhället valt att använda CBI som lösning för verksamhetsuppföljning.

Om Urbaser AB
Urbaser AB har sitt moderbolag i Spanien och koncernen är den tredje största leverantören av miljötjänster i Europa. De har även jämförbara verksamheter i Asien, Nordafrika och Sydamerika. I Sverige är de en av de ledande privata aktörerna inom insamling- och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag.